Práczki István: Szittya Biblia

 

Örömmel adhatom hírül, hogy végre, sok-sok akadály leküzdésével megjelenhetett Práczki István Szittya Bibliája. Ez a könyv valóban a magyarság Bibliája, Szent Könyve és azzá is kell válnia. Minden magyar könyvespolcán ott kell, hogy álljon, minden magyar gyermeknek ebből kell megtanulnia múltunkat, s ebből építenie a jövőt. Aki teheti, vigye az elszakított területeinkre is ajándékba, hogy immár tudományos kutatásokkal megalapozottan is bizonyítsák; mi is az a dákó-román stílus, hogy kapcsolódik össze a tót és a szláv nyelv a mi szittya múltú magyar nyelvünkkel. Ennek, a magyarok Szent Könyvének minden iskolai könyvtárban, minden középiskolás polcán ott kellene, hogy legyen, hogy ebből ismerjék meg igaz múltunkat, történelmes küzdelmeinket, s ennek segítségével kapcsolják össze a múltat a jelennel, hogy a jövőnket ne tudják elhazudni, ellopni.

A könyv személyesen szerdánként 10-16 óra között Bp.-en az Alsó erdősor utca l/b-ben (VII. kerület – a Keleti pályaudvarhoz közeli pinceklub) kapható, előzetes igény bejelentéssel, de postán is megrendelhető a szerkesztőség címén: 1364 Bp. Pf. 156.

A hatalmas kutatómunka lezáró része, az Avar Trilógia kora őszre várható megjelenéssel lesz kapható.

Utánvéttel nem küldök könyveket, mert nagyon költséges.

Aki postai rózsaszín csekken tud utalni, az a szerkesztőség fenti címére tegye meg – 3500 Ft., amely már a postaköltséget is tartalmazza.

Banki átutalásnál – szintén 3500 Ft.: MKB bank – címzett: Rozgics Mária

számla szám: 1030 0002 – 1069 4646 – 4901 0015

A közlemény rovatba kérem pontosan beírni, hogy kinek a nevére és címére küldjem a könyvet, mert jelenleg is már több ismeretlen küldemény várakozik arra, hogy feladója keresse, mivel elfelejtették felírni ezt a fontos adatot.

Kérdéseiket, megrendelésüket, észrevételeiket a 06-30-289-67-43-as telefonszámot hívva tehetik fel.

Szeretettel: Rozgics Mária